Tell me the Truth about Love!

LauraPyrrö_c_LauriTuisku_editEi väliä, oletko viehkeä mamselli Pariisista, kohtalokas mustalaisprinsessa Unkarista vaiko rempseä piikatyttö Karjalasta: kaikkia kiehtoo, polttaa ja piinaa yksi asia – rakkaus. Ikiaikaiseen myyttiin pureudutaan kabareemusiikin, operetin, chansoneiden ja kansanlaulujenkin keinoin. Luvassa on onnenhuumaa, epävarmuutta ja jäähyväiskirjeitä – kepeyttä ja huumoria unohtamatta! Jaksoiko Nanna uskoa rakkauteen, palasiko Vilja mielitiettynsä luo, miten kävi Barbara-neidon – ja kannattaako ylipäätään itkeä lemmen tähden?

Sopraano Laura Pyrrö ja pianisti Tiina Korhonen johdattavat kuulijat lemmekkäisiin tunnelmiin Musiikkiteatteri Kapsäkissä Helsingissä sunnuntaina 23.2. klo 15:00 ja Taiteilijakoti Erkkolassa Tuusulassa sunnuntaina 25.5. klo 18:00 ja 20:00.

Esitys kestää noin tunnin, esityskielinä suomi, englanti, ranska ja saksa.

Lisätietoja: www.kapsakki.fi,  www.erkkola.fi