Uusi levy “Laps’ Suomen” nyt julkaistu!

FCRCD-9755+CoverLaura Pyrrön ja pianisti Jouni Someron uusi CD-levy, Laps’ Suomen, on nyt saatavilla hyvin varustetuista musiikkiliikkeistä kautta Suomen.

Levyn ohjelmisto koostuu 1800-1900-lukujen suomalaisista, suomenkielisistä yksinlauluista ja ooppera-aarioista. Säveltäjäniminä levyllä ovat Armas Järnefelt, Heino Kaski, Leevi Madetoja, Erkki Melartin, Oskar Merikanto ja Fredrik Pacius.

Ohjelmistoksi valikoitui ajattoman kauniita ja helposti lähestyttäviä kappaleita, jotka ammentavat aihepiirinsä kansallisromantiikasta.

Mukana on myös yksi ensilevytys, Erkki Melartin Mirjamin laulu III. Laulu on peräisin Eino Leinon kirjoittamasta satunäytelmästä Meiram, joka sai kantaesityksensä 1900-luvun alussa. Tätä laulua luultiin jo kauan sitten kadonneeksi, kunnes elokuussa etsintä tuotti tulosta ja käsinkirjoitettu orkesterinuotti löytyi.

Levyn on tuottanut FC-Records ja sen jakelusta vastaa Naxos.
Levyä voi tiedustella myös meilitse osoitteesta laura @ laurapyrro.com

Lisätietoja: www.fcrecords.fi