Tieteen Päivät Kampissa

imgresTieteen Päivät 2015 järjestää “Tiesitkö tämän? Tiedettä Kampissa” -tapahtuman Kauppakeskus Kampissa 7.-8.11.

Tieteen Päivien teemana on Sattuma – tämän aiheen ympärille rakentuu luentosarja, jossa teemaa käsitellään tieteen eri näkökulmista.
Tiedettä Kampissa -tapahtumassa lähestytään tiedettä tuttujen arjen esineiden kautta: tiedätkö sinä, mitä tekemistä muumimukilla, aurinkopaneelilla, leivällä, kirveellä, raitapaidalla, marjapoimurilla tai lumilaudalla on tieteen kanssa?

Päälavalla Kampin keskusympyrässä kuullaan tutkijoiden kiinnostavia puheenvuoroja sekä myös musiikkia arjen esineisiin liittyvistä aiheista. Sopraano Laura Pyrrön lisäksi lavalle nousevat harmonikkataiteilija Veli Kujala sekä Avanti! kamariorkesteri.

Kaikkiin tilaisuuksiin on vapaa pääsy!

Lisätietoja: http://www.tieteenpaivat.fi/fi/tieteen-paivat-2015